We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De naam van deze lieve mademoiselle is Graine DÄvignere . Ze is bij ons vanaf het begin super nuchter, zowel in de omgang als onder de ruiter, in het verkeer en in de trailer. Voorheen is ze ook betuigd geweest.  Ook de stapmolen kent ze. Graine heeft een goede stamboom van Saxo De Vandel x Sancho Panca . Ze is in bezit van een paspoort met chip. Is geënt en ontwormd. Ze is in bezit van 3 leuke gangen. ook op de korte harde volte loopt ze super. Ze is lekker jong: 4,5 jaar oud! We konden zó op haar wegrijden.                                   

Graine is onlangs bij de tandarts geweest, in bezit van een tandartsrapport. Ze is ca 1.63 m en mooi van bouw. Ze is gezond en vrij van gebreken.                                   

Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.                                                                                                     

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.