We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

- 3 jarige palomino NRPS ruin van 1.47m (zal d pony blijven). Zeer interessant gefokt! Vader is Le Matsjo, zijn moeder is een nakomeling van de KWPN hengst Grenoble. Dit heeft geresulteerd in een knappe pony met goede gangen (NRPS papier). Komt dagelijks in handen, we zijn begonnen met wat grondwerk en longeren. Erg lief, aanhankelijk en mensgericht. Leuke pony om zelf op te leiden. Wanneer hij niet verkocht wordt gaan we hem zelf beleren, daarom ook geen koopje. 

- 2 jarige hele aparte/knappe bonte palomino NRPS ruin. Vader is Veenstra's Grapjas en moeders vader is Houston. Meet nu 1.51m. zal dus uitgroeien tot een mooie maat E-pony. Lieve en rustige pony moet goede gangen. Hij is gek op aandacht en komt altijd naar je toe. Komt nu dagelijks in handen wat hij allemaal prima vindt. 

- 3 jarige bruine NRPS d-pony ruin. B niveau.  zie andere advertentie voor meer info. 

- 4 jarige bruine New Forest d-pony ruin. Goed zadelmak.

- 4 jarige cremello Welsh merrie. 1.475m. officieel gemeten. Zowel voor dressuur als springen enorme potentie/talent. Uitgebracht in het springen tussen de paarden (80/90cm) en wordt binnenkort ook L2 dressuur gestart. Hogere prijsklasse.

- 3 jarige bruine NRPS merrie. Grote e-pony (zal pony blijven). Groen uit het land. Goed karakter.

Prijzen vanaf €3950. Video's zijn op te vragen via whatsapp 0657496913


Stamboom

Vader Le Matsjo
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Grenoble
v.v.m. Bordeaux
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Elcaro
m.m.m.