We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Kingsley is een merrie van 5 jaar en stamt af van Lord Leatherdale x Voltaire. Deze lieve merrie is opzoek naar een nieuw maatje.

 Naam: Kingsley
Geslacht: Merrie
Leeftijd: 5 jaar
Hoogte: 1,75m
Afstamming: Lord Leatherdale x Voltaire
Niveau: zadelmak
Karakter: een liever en fijner paard dan dit kun je je niet voorstellen. 
Kingsley is een hele fijne merrie om mee aan het werk te gaan. Ze pakt alles verschrikkelijk goed op en is heel leergierig. Ze toont veel talent. Aan de longeerlijn (met bijzet) is ze braaf en onder het zadel ook. Er heeft nu een aantal keer een ruiter op gezeten en dit pakt ze goed op. Ze heeft alle tijd gehad om te groeien en is nu klaar om volledig aan het werk te gaan. Overigens komt Kingsley uit een ontzettend goede moederlijn en is het interessant om met haar te fokken. Afgelopen jaar heeft zij een veulen gehad, ze zorgde goed voor het veulen. Kingsley heeft een bemerking voor meer vragen hierover kunt u contact met mij opnemen.

Filmpjes op aanvraag. Voor meer vragen kunt u contact opnemen via het volgende nummer. 0634994102Gelieve niet te bellennivm werk. 

Stamboom

Vader Lord Leatherdale
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Voltaire
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.