We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te Koop:
Ruime woonboerderij, vrij en rustig gelegen met riant uitzicht over de landerijen, 8 paardenstallen en bijna twee hectare land. Het woongedeelte is geheel nieuw gebouwd in 2007 en 2008 (nieuw pannendak). Het betreft het achterste gedeelte van een grote boerderij, met eigen oprit.  De woning is zo gesitueerd dat het aanvoelt als een vrijstaande woning. De boerderij is gelegen in Noord Drenthe, in het Hunzedal, nabij de Hondsrug met o.a Staatsbosbeheer en veel natuurschoon.
Er is een grote woonkamer/ open keuken met openslaande deuren naar twee terrassen, waar je al vroeg in het voorjaar heerlijk vrij kunt ontbijten en recreëren. Beneden zijn twee slaapkamers, een badkamer met ligbad en douche. Er is een separaat toilet en een ruime bijkeuken. De benedenverdieping heeft vloerverwarming. De bovenverdieping is in zijn geheel vrij in te richten en is nu in gebruik als loundry (wasmachine/ droger). Er kan met gemak een appartement of vier ruime kamers  en een badkamer gerealiseerd worden (met behoud van een sta-zolder). Elektra, CV,  koud- en warmwatervoorziening en riolering is in aanleg boven aanwezig. 
De boerderij heeft 8 paardenstallen met een ruim gangpad, waar auto en trailer gestald kunnen worden en waar voldoende ruimte is om de paarden binnen te toiletteren of te bekappen o.i.d. Vanuit huis kun je via de bijkeuken binnendoor naar de stallen. Er is een Z- dressuur baan en er zijn twee schuilstallen met een hoog omheinde paddock voor de opfok. Het geheel ligt op bijna 2 hectare grond. De woning is geschikt voor mantelzorg, dubbele bewoning of praktijk aan huis. Het geheel is zeer geschikt voor de (semi) professionele ruiter, vanwege de faciliteiten en goede uitvalswegen (N33/N34).  Het geheel is vrij gelegen doch niet afgelegen. Het dorp heeft een basisschool, dorpshuis en een actief verenigingsleven. Op geringe afstand is een binnenmanege en rijvereniging (1 km). Met de auto ben je in 30 minuten in Groningen, 20 minuten in Assen en in 10 minuten in Veendam. Gieten en Annen zijn dichterbij gelegen en zijn gezellige dorpen met alle noodzakelijke voorzieningen. Kom kijken voor een rondleiding op deze fijne plek. Bij interesse graag telefonisch contact 0643495957, bij geen gehoor graag de voice mail inspreken. Zie ook Fb Boerderijen te koop