We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Bij deze biedt ik mijn 7 jarige donkerbruine merrie Impression aan. Impression is door mij zelf gefokt en heeft een Gelderse afstamming.

Impression meet 1.65 m. Haar afstamming: Koss x Polansky x Jazz.
Impression is een mooie verschijning in de ring en behaalde tijdens haar IBOP mooie cijfers voor haar beweging.

Met haar mooie uitstraling en goede beweging in alle 3 de basisgangen tijdens de IBOP haalde ze tevens een 8 voor werkwilligheid - inzet - looplust en wendbaarheid een 8. Impression is onder het zadel een werkwillige tante, zij stopt wanneer jij stopt anders blijft de motor gaan. Dit zorgt er mede voor dat zij niet geschikt is voor een beginnende ruiter. 

Impression is in de omgang erg betrouwbaar. Ze geniet ervan wanneer ze lekker gepoetst word en kan bij een ieder even buurten.

Ze is door ons zelf gefokt, zadelmak gemaakt, klaar gemaakt voor de keuring en beleerd voor de wagen. (voor de wagen is ze overigens al enige tijd niet meer geweest).  Momenteel staat zij in training en is inmiddels uitgebracht in de M1 dressuur. Wij trainen rustig met haar door. 

Ze heeft geen stalgebreken en is trailermak. Vraagprijs: 13.000 euro. Voor meer informatie of een bezichtiging, graag bellen of mailen. 

06-43273259
liannevaho@hotmail.com

Stamboom

Vader Koss
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Venus
preferent
Vader van moeder Polansky
v.v.m. Jazz
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.