We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Unieke lieve en talentvolle 4 arige ruin Te koop ,

Monseigneur B.K. is een nakomeling van De bekende Duitse Hengst Foundation . Van moederskant stam hij af uit een rechtstreekse Jazz dochter uit Vamora. De zeer bekende en gewilde stam van fam. Geritssen. uit deze stam komen vele goede sportpaarden, keuringspaarden en GGHengsten.  De lijst is teveel om op te noemen maar u kan dat inzien op de KWPN site. 

Monseigneur loopt in alle drie zijn gangen met extra veel takt, buiging en tritt. In het werk loopt hij makkelijk bergop en heeft veel schakelvermogen. Hij heeft alles in huis om een goed en bruikbaar dressuurpaard te worden. 
Monseigneur is door ons gefokt en zijn hele opvoeding is dus bekend. Hij heeft geen stalgebreken en wordt nu n alle rust opgeleid dmv grondwerk en dubbele longe.  Het is ook mogelijk om hem verder door te rijden. 

Monseigneur is volledig röntgen gekeurd inclusief hals en rug. Vervolgens is hij gecastreerd en daarna rustig in training gezet. Natuurlijk mag men hem nogmaals laten keuren indien gewenst.  

Zoekt  iets bijzonders en mocht u interesse hebben mag u mij bellen. 0031621850920
kleine video via de app beschikbaar . Graag via app aanvragen 

Met vriendelijke groet,
Y van Kessel


Stamboom

Vader Foundation( hann)
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Damora
Vader van moeder Jazz
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Vamora
v.m.m. Oo seven
m.m.m.