We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Maranja is een intelligente, nuchtere en leergierige merrie. Ze is makkelijk in de omgang en zeer mensgericht. Maranja pakt het werk onder het zadel makkelijk op en leert snel. Maranja loopt met veel lichtvoetigheid, kracht en houding en beschikt over de potentie voor het hogere werk. Ze kan goed met andere paarden, is gewend aan (landbouw)verkeer. Geen stalgebreken. Maranja is te koop wegens aanfok.

Maranja is röntgenologisch gekeurd met allemaal 1-tjes en geen bemerkingen. Alle keuringen toegestaan, k.k.

Vader Zardando is een zoon van de keur-hengst Tango, en liep zelf Lichte Tour. Zardando bracht een groot aantal succesvolle dressuurpaarden. Vadersmoeder Roxcella (sport dr., Elite) liep in de Lichte Tour. Zij is een dochter van de Grand Prix hengst Gibraldi. Ook grootmoeder Marcella (sport dr., ster, prok, prestatie van Contango) liep Lichte Tour. 
Moeder Almanja en meerdere fokproducten uit deze merrielijn zijn aanwezig. Grootmoeder Lolinda is tevens de grootmoeder van Hérero v/h Trichelhof (ZZZ) en Ilias v/h Trichelhof (ZZL). O.g.m. Frieda staat aan de basis van twee 1.40m springpaarden en een ZZ-Zwaar dressuurpaard. Uit deze moederlijn komen ook enkele Grand Prix-springpaarden.

Stamboom

Vader Zardando
Vader van vader Tango
Keur
v.v.v. Jazz
Preferent
m.v.v. O.Bertje
Keur, Preferent, Prestatie
Moeder van vader Roxcella
Elite, Sport-dr, Prok
v.m.v. Gribaldi
Preferent
m.m.v. Marcella
Ster, Prestatie, Sport-dr, Prok
Moeder Almanja
Ster Prok
Vader van moeder Negro
Preferent
v.v.m. Ferro
Preferent
m.v.m. Fewrie
Keur, Preferent, Prestatie
Moeder van moeder Lolinda
Ster
v.m.m. Faust Z
m.m.m. Frieda
Ster