We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

PRIJS VERLAAGD.

TK : Degelijke en in goede staat verkerende DAF PAARDENVRACHTWAGEN voor 6 volwassen paarden.  

Zeer handig (op concours) mbt laden/lossen is: dat geladen kan worden vanaf de (hydraulisch bediende achterklep) of ook vanaf de zijlader zodat 3 paarden LINKS en 3 paarden rechts ALLEMAAL in de rijrichting (zie foto's) staan, dus paarden hoeven niet steeds verzet te worden zoals vaak het geval is bij dwarsplaatsing t.o.v. de rijrichting.....!!!  
In het vrije middengedeelte kan daarom desgewenst opgezadeld worden.

De laatste 15 jaar is deze vrachtwagen maar hobbymatig gebruikt en heeft wel zijn onderhoud gehad. Het laatste jaar zijn met name te noemen ALLE 6 de banden VERNIEUWD en zijn NIEUWE heavy duty batterijen en spatborden geplaatst/vernieuwd en dit koste € 5.000,= Daar ben je dus voor vele jaren als nieuwe bezitter vanaf, maar dit zit natuurlijk wel ook voor een deel in de prijs van de vrachtwagen.

Deze vrachtauto is verder in zijn geheel echt in goede technische staat zonder gebreken of problemen. Zo'n DAF is gebouwd/ontworpen voor wel 2 miljoen kilometer, dus deze wagen is nog lang niet versleten. Het DAF chassis is nog als nieuw en de vloer van dik hardhout met rubberen vloer is eigenlijk onverslijtbaar. Een handige smalle kast in 3 delen voor kleine spulletjes en jassen etc.
Met geldende APK. Kwam bij ons ieder jaar probleemloos (zonder verrassingen of hoge kosten) door de APK-keuring. 

Er is ook extra een nette watertank gemonteerd van ca. 100 ltr met een aparte water-vuldop nabij de cabine, dus ideaal op concours tijdens hete dagen om eigen water voor de paarden bij je te hebben.
Het ingebouwde camera-systeem laten we erbij.

PRIJS VERLAGING !:  Van € 10.500,=  voor € 9.500,= meeneemprijs

Voor inlichtingen: 0627001929 Omgeving Roermond.

PS: Er staat nu een losse Staal-Verzinkte zadelkast voor 3 zadels met toebehoren in; deze kan in overleg worden overgenomen.