We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: Sint-Oedenrode
Fokker: Mw. W. Verhagen

Mighty Lady V doet haar naam eer aan. Ze is een merrie met een mooi front en 3 goede basisgangen. Ze komt uit een goed presterende merrielijn met fijn te rijden sportpaarden. Ze heeft een prachtige zwartbruine kleur. Hoewel het niet de verwachting is, bestaat de mogelijkheid dat haar kleur nog zal veranderen naar schimmel. 
----
Moeder is de keur sport-drs. merrie Olinda (v. Balzflug). Zij werd zelf op ZZ-licht niveau in de sport uitgebracht. Ook haar nakomelingen presteren bovengemiddeld goed. Zij bracht al twee IBOP-drs Elite merries, waarvan haar dochter Gigi V ook op ZZL niveau werd uitgebracht. Ook haar twee zonen Elton V (v. Vivaldi) en Dylan V (v. Johnson) worden op Z2 en Z1 niveau uitgebracht.

Grootmoeder Belinda (v. Uniform) bracht naast Olinda het PSG/Inter I paard Grandiozo (v. Kaiserstern xx).
-----
Vader is Indian Rock (Apache x Vivaldi). Kampioen van de KWPN hengstenkeuring 2016. Hij is een royaal ontwikkelde hengst met veel uitstraling en een betrouwbaar en vriendelijk karakter. Met zijn amazone Emmelie Scholtens was hij op het WK voor jonge dressuurpaarden 2018 met een negende plaats de best presterende Nederlandse combinatie met 8.74 punten, waarbij hij een 9,5 scoorde voor zijn galop. Hij mocht zich in datzelfde jaar als 2e opstellen in de PAVO-cup. De veulens van Indian Rock zijn mooi lang gelijnd en bewegen met lichtvoetigheid, balans en techniek.

Stamboom

Vader Indian Rock
PSG/Inter I
Vader van vader Apache
Grand Prix
v.v.v. UB 40
PSG/Inter I
m.v.v. Tolanda
Elite, preferent, prestatie
Moeder van vader Crisjena
Keur, preferent
v.m.v. Vivaldi
PSG/Inter I
m.m.v. Odjena
Moeder Olinda
Keur, Sport-drs, ZZL
Vader van moeder Balzflug
v.v.m. Habicht
CCI4*
m.v.m. Balzjagd
Moeder van moeder Belinda
Prestatie
v.m.m. Uniform
1.30m., ZZZ
m.m.m. Violet
Ster, prestatie