We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

New Forest merrie Equile’s Nilah. (roepnaam Ninjah)
De pony wordt 8 jaar oud in mei, is 1.43m hoog en L2(+10) dressuur tussen de paarden geklasseerd. Startgerechtigd M1 tussen de paarden. Bijna alle wedstrijden gingen we met winstpunten en prijzen naar huis! Ze vindt het leuk om af en toe een sprongetje te maken, maar wegens dressuurambities van de huidige amazone is ze hierin nooit geklasseerd. De pony laat zowel los als onder het zadel een goede sprong zien (zie foto’s). Op dit moment wordt ze dressuurmatig gereden en gaat ze regelmatig mee op buitenrit. Ruim 4 jaar heb ik de pony in bezit, destijds heb ik haar met 3,5 jaar oud zelf zadelmak gemaakt en verder opgeleid. Ze is erg vriendelijk, rustig in de omgang, maar wil tijdens het rijden graag voor je lopen. Ze is zeer geschikt voor een fanatieke en ambitieuze ruiter. Ze wil altijd graag mee op de trailer.

Ninjah heeft een zeer goede bloedlijn: Frodo’s Boy x Kantje’s Ronaldo. Ze heeft zelf twee keer een eerste premie behaald op de keuring. Ze is een luxe type met een edel hoofdje en heeft veel rasuitstraling.

Uiteraard altijd netjes bijtijds bekapt, geënt, ontwormd en naar de tandarts geweest.

Te koop wegens tijdgebrek door mijn studie. Ik zoek een passende ruiter voor haar en een plek waar ze de aandacht krijgt die ze verdient!

De pony wordt verkocht met een passend zwart veelzijdigheidszadel, hoofdstel, halster en 300grams winterdeken.

Ze is recent klinisch goedgekeurd bij Dierenkliniek Wolvega.

Vraagprijs: 10.500 euro.

Pony staat gestald in Dwingeloo, Drenthe.

Graag reageren via Whatsapp: 06 39662163

Stamboom

Vader Frodo's Boy
Vader van vader Holthausen Frodo ll
v.v.v. Orlando
m.v.v. Holthausen Nienna
Moeder van vader Fiona's Madam
STER
v.m.v. Brandy Xlll
m.m.v. Long End's Sergio's Fiona
Moeder Fleur
STER
Vader van moeder Kantje's Ronaldo
pref ps.d.h. ps.f.h.
v.v.m. Tomatin Golden Gorse
m.v.m. Priory Polyantha
STER, preferent
Moeder van moeder Masters Megan
STER
v.m.m. Deeracres Franco
m.m.m. Kimarin
STER