We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Maestro is een 4 jarige ruin van Arezzo x Oramé met een zeer aansprekende uitstraling. Hij heeft 3 fijne gangen en op de sprong laat hij zien over veel kwaliteit te beschikken. Inmiddels heeft hij z'n eerste (oefen)parcoursen gelopen. Maestro is zeer rustig op stal en heel gemakkelijk met andere paarden en hij gaat ook heel makkelijk op de vrachtauto. Maestro komt uit een lijn met zeer fijne getalenteerde sportpaarden. Zo is recent zijn halfzusje Jeetjemina voor $300.000 verkocht in de WEF auction en loopt inmiddels haar eerste 1,45 rubrieken. 

Maestro heeft helaas een bemerking op de rug en is daarom voor een prijs van 10000 ex btw. te koop. We hebben erg veel vertrouwen in dit paard en hopen een plekje voor hem te vinden waar hij zich kan ontwikkelen tot een zeer goed sportpaard.

Voor vragen kunt u contact opnemen met 0644599224. Wij hebben meerdere paarden te koop staan. Neem ook eens een kijkje op stalfalkena-olff.nl

Stamboom

Vader Arezzo VDL
Vader van vader Chin Chin
v.v.v. Constant
m.v.v. Laresse
Moeder van vader Sarjolijn
v.m.v. Heartbreaker
m.m.v. Farjolijn
Moeder Vamina
keur, preferent
Vader van moeder Oramé
v.v.m. Indoctro
m.v.m. Iramee
Moeder van moeder Jamina
ster, preferent, prestatie
v.m.m. Lord
m.m.m. Zara