We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

GERESERVEERD 
Wie stapt er straks weg met deze mooie vent Flint (Flintstone v. Tango)?

Flint is een ontzettend knappe en lieve 10-jarige ruin is op zoek naar een 5 sterren+ huisje. Flint kan het beste allround gereden worden. Hij kan een leuke sprong maken, gaat graag mee op buitenrit (zowel alleen, als in een groep) en is dressuurmatig op basisniveau goed te rijden.

Flint is heel braaf maar heeft genoeg looplust en daarom niet geschikt voor de echt beginnende ruiter. Hij zal ook heel geschikt zijn van overgang pony naar paard.
Hogere dressuur is hij niet het type paard voor. Daarom zijn we ook echt op zoek naar iemand die allround met hem aan de slag gaat en samen met hem wil genieten van zo nu en dan een parcoursje (vindt die echt heel leuk), lekker op buitenrit, gecombineerd met basis dressuurwerk.

Flint is braaf bij de hoefsmid, braaf op de trailer (alleen te laden), verkeersmak, kan goed met andere paarden en heeft geen stal gebreken. Flint is compleet goed gekeurd, ook over de rug- en nek. Overkeuren mag k.k.

Wil je bij Flintstone komen kijken, bel of stuur dan even een appje naar 06-13600314
*Prijs in overleg

Link naar film: https://youtu.be/YKzcsEOhOcw
Let op: aan het einde van het filmpje zie je Flint in actie tijdens een springles!

Stamboom

Vader Tango
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder De Niro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.