We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Nieuw op voorraad!
Dit nieuwe model Renault Master met MTM opbouw. Deze paardenauto heeft een dubbele cabine en is dus ingericht voor 5 personen! De MTM is kwalitatief een zeer sterke en solide opbouw, waarbij veel extra opties mogelijk zijn.

De inrichting is een pro safety interieur. Door de dichte voordeuren en het verschuifbare tussenschot kunt u hengsten, jonge paarden en merries met veulens optimaal en extra veilig vervoeren! 

De paardenauto heeft 165 PK, een Euro 6 motor en is handgeschakeld. De cabine is uitgerust met twee voorstoelen en een 3-persoons achterbank, automatische airconditioning, cruise control, navigatiesysteem en camera in het paardengedeelte en achteruitrijden.

Extra opties als lederen bekleding, all weather banden, lichtmetalen velgen etc zijn mogelijk om toe te voegen.

Wij kunnen voor u een scherp zakelijk financial lease voorstel maken. Mail of bel voor meer informatie of een afspraak. U bent van harte welkom om een proefrit te maken! Op onze website www.anemone.nl is de hele voorraad te zien. Anemone Horse Trucks is uw mobiliteitspartner in de paardensport!