We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Naam: 💥Unstoppable Prinseveld DSG💥

Afstamming: Kodjo van Orchid’s (Kanshebber) x Kadans van de Groenheuvel Ras: New Forest
Leeftijd: 4 jaar (02-04-2016)
Schofthoogte: 1.46M
Kleur: Bruin

Deze knappe pony doet zijn naam eer aan hij is niet te stoppen en springt alles wat je voor hem neerzet, deze pony is dan ook een belofte voor de toekomst. Met zijn 4jarige leeftijd is hij super braaf, unstoppable is met 3jaar zadelmak gemaakt en daarna weer lekker het land op gegaan om te groeien, hij is nu sinds 8weken weer onder het zadel en pakt dit perfect op.

Dressuurmatig is hij op het moment op B niveau hij loopt er fijn nageefelijk en is dan ook helemaal niet hangerig in je hand. Met springen blinkt deze pony echt uit heeft een super achterhand en hoe hoger je bouwt hoe meer die gaat springen, wij hebben een oxer van 1.10m met hem gesprongen en dit smaakte voor hem naar meer. Deze pony gaat nog heel ver komen in de springsport. Door zijn leeftijd is deze pony niet geschikt voor een onervaren of angstige ruiter.

Voor filmpjes of meer vragen kan je contact met mij opnemen. De pony staat in Beek (Limburg)

Stamboom

Vader Kodjo van Orchid’s
E-Label
Vader van vader Kanshebber
STB/VRH
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Orchid’s Pammela NPA
VRM
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Parel van de Groenheuvel
VB
Vader van moeder Kadans van de Groenheuvel
Elite
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Daisy
Elite
v.m.m.
m.m.m.