We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Racoondence is een nakomeling van de interessante hengst Cornado II. Cornado II heeft zelf op het allerhoogste niveau gesprongen met Christiaan Ahlmann. Deze hengst heeft niet heel veel nakomelingen, maar van de weinige nakomelingen die er zijn lopen er al veel op minstens 1.45m niveau. 

De moeder van Racoondence, Zealoticdence heeft zelf 1.35m gelopen en is daarna de fokkerij in gegaan. Dit met de reden omdat deze merrie een gouden karakter heeft met een zeer goede instelling en we dit graag wilden doorfokken. De merrie is voorzichtig en ging er altijd met de volle 100% voor. 
Dit karakter en haar voorzichtigheid en reflexen lijkt ze ook zeker aan haar nakomelingen door te geven. Ook is het een 'schone' lijn. Zealoticdence is zelf goed op rontgenfoto's en de eerste 4 nakomelingen zijn rontgenologisch gekeurd en alle 4 zijn deze ook goed bevonde.

Racoondence is een ET veulen, moeder die erbij loopt is een draagmerrie.

Stamboom

Vader Cornado II
Vader van vader Cornet Obolensky
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Zealoticdence
Vader van moeder Sheraton
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Goodwill
m.m.m.