We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

TALENTVOLLE ALLROUND  SPORTPONY TE KOOP 

Vanwege overstap naar de paarden bied ik hierbij mijn zeer talentvolle sport pony te koop aan. Orville-Grevenrit is een 8 jarige talentvolle sport pony van de zeer succesvolle hengst Orchard Boginov, die momenteel lichte tour loopt, en de keur/elite merrie Jurolien. Hij is op dit moment Z1 geklasseerd, met veel winstpunten; zonder corona waren we dit jaar Z2 gestart. Orville heeft veel talent in beide dressuur en springen en is tot nu zeer succesvol op wedstrijden. Orville is een sensibele  pony en niet geschikt voor een beginnende en onzekere ruiter. 

 Alle oefeningen voor het Z2 zijn bevestigd en doet hij met gemak. De wissels zitten erop en springt hij erg gemakkelijk.  Orville heeft drie zeer mooie gangen en een zeer spectaculaire tweede draf.  

Hij kan ook erg goed springen en heeft veel potentie om hier ook succesvol in uitgebracht te worden. Doordat de focus altijd op dressuur heeft gelegen,heeft Orville alleen parcoursen gesprongen op B niveau. 

Orville heeft veel wedstrijden gelopen waaronder de kring en Overijsselse kampioenschappen en de Welsh cup (finale),  bijna altijd met succes! Orville is niet moeilijk op de trailer. Orville hebben wij zelf beleerd en hebben hem rechtstreeks van zijn Fokker gekocht. Hij is makkelijk  bij de hoefsmid en is altijd netjes geënt en ontwormd. Orville staat altijd met meerdere paarden op de wei. 

Orville meet 1,56, maar heeft met zijn spectaculaire gangen zeker potentie om tussen de paarden te starten.

Het is een genot om op deze mooie pony te rijden! Een goede klik tussen pony en ruiter en een fijn nieuw thuis is voor ons heel belangrijk. Handelaren hoeven niet te reageren. Orville valt in de hogere prijs klasse. 

- Deze top pony is de te bekijken in Haaksbergen.
- Prijs op aanvraag. 
Bij interesse en vraag naar filmpjes? Bel of app naar:
06-57546784
floorspanjaard@outlook.com 
Floor Spanjaard 

Stamboom

Vader Orchard Boginov
Vader van vader Verona's Bo-Gi
v.v.v. Vita Nova's Celesto
m.v.v. Thrianta's Nathalie
Moeder van vader Orchard Perestrojka
v.m.v. Vita Nova's Golden Boris
m.m.v. Orchard's Bonne Louise
Moeder Jurolien
Vader van moeder Juravel ox
v.v.m. Kapral ox
m.v.m. Vedomost ox
Moeder van moeder Grevenrits Caroline
v.m.m. De Ridderslag Carlo
m.m.m. Grevenrits Victorie

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Kringkampioenschappen 2020 E pony 1e
Overijsselsekampioenschappen 2020 E pony 2e
Welsh cup selectie 2019 E pony 1e
Kringkampioenschappen 2019 E pony 1e
Grote prijs van Haaksbergen 2017 E pony 3e
Kringkampioenschappen 2019 E pony 1e