We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ik ben Janine Notenboom en heb ruim 20 jaar ervaring met paarden en pony’s.

Met JLHorses wil ik paarden eigenaren helpen met het trainen, uitbrengen en verkopen van hun paard. Daarnaast richt ik mij op de verkoop van mijn eigen talentvolle sportpaarden en sportpony’s

Ik wil (nieuwe) paardeneigenaren een paard overhandigen met zelfvertrouwen en die klaar is voor een sportcarrière. 

U kunt bij mij terecht voor
- zadelmak maken van uw paard of pony
- opleiden tm Z niveau
- Uitbrengen in de (online) wedstrijdsport
- Verkoop van uw paard of pony

Bij JLHorses staan de paarden in een buitenbox wat ten goede komt van hun gezondheid. De paarden komen elke dag buiten in droge paddocks. Onze voorkeur gaat uit om de paarden in tweetallen buiten te zetten voor hun sociale behoeftes.
Zij krijgen voldoende ruwvoer als basis. Daarnaast kijken wij met een voedingsdeskundige, Equine-Sports, welke aanvulling er nodig is.

Er wordt regelmatig gebruik gemaakt van balkjes/cavaletti’s voor de afwisseling, balans en spieropbouw van het paard. Ook longeren wij regelmatig aan de dubbelelijnen. Daarnaast maken we ook gebruik van een verharde stapmolen. 

Het zadelmak maken gebeurd vanuit vertrouwen. We beginnen de opleiding vanaf de grond d.m.v. grondwerk en longeren. 

Wij maken tijdens de trainingen gebruik van de Equestic clip om zo nauwkeurig mogelijk de ontwikkeling van het paard te monitoren en om blessures tijdig te constateren.

Omdat wij een kleinschalige trainingsstal zijn krijgen alle paarden de individuele aandacht die zij verdienen. Wij behandelen de paarden alsof ze onze eigen paarden zijn!

Genoeg afwisseling voor een happy athlete!

Al vanaf €273,- per maand.