We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De naam van deze lieve, prachtige, Duitse merrie is Julia. Ze is bij ons lekker nuchter, zowel in de omgang als onder de ruiter, in het verkeer en in de trailer. Ze kan zowel bitloos als met bit gereden worden. Ook de stapmolen kent ze. Julia is een ervaren merrie, die ook een sprongetje fijn kan maken. Ze kan bij ons probleemloos door beginners worden gereden en biedt de gevorderden voldoende uitdaging. Ze kan namelijk haar gangen een beetje door elkaar gooien, wat zich ook uit doordat ze aan de longe soms met de verkeerde stelling door de bochten loopt. Ze is voorheen recreatief gereden, vooral buiten en wij werken haar nu dressuurmatig door, wat ze met plezier oppakt. Ook is ze voorheen betuigd.                                                           

Ze is in bezit van een paspoort met chip. Is geënt en ontwormd. Ze is geboren 9-04-2011 . Ze heeft een stamboom van Goetmals Wood x Diamond Way x Pepitone Hanover. Julia is onlangs bij de tandarts geweest, in bezit van een tandartsrapport.  Zeer correct geënt en ontwormd. Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.                                                                

Julia is super verzorgd. Ze is ca. 1.55 m en mooi van bouw, zowel chique als mooi rond.  Ze is gezond en vrij van stalgebreken en hartstikke lief op stal hier. Voor de juiste nieuwe baas geen hogere prijsklasse.                             

Inruil mogelijk                                           
Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.