We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze prachtige merrie luistert naar de naam Melody en is een nakomeling van de preferente hengst Negro. Haar moeder, Pedigree (v. Hamlet), heeft de predicaten Keur en Preferent en heeft zowel al goede dressuur- als springnakomelingen voortgebracht. Zo werd onder andere haar volle broer 2de bezichtingshengst bij het KPWN. Melody komt dus uit een zeer interessante bloedlijn waaruit al verschillende kwaliteitsvolle paarden zijn voortgebracht.

Melody heeft een stevig fundament en is compact gebouwd. Ze valt op door haar looks, eerlijk karakter en krachtige bewegingen. Ze is momenteel 1m63 groot, maar doordat ze breed gebouwd is, toont ze groter onder het zadel.

Wij hebben haar in de zomer van 2020 zadelmak gemaakt zonder enig probleem en ondertussen is ze netjes aangereden. Onder het zadel valt ze op door haar sterk achterbeengebruik, vermogen om te verzamelen, extreem meewerkend en betrouwbaar karakter en makkelijke aanleuning. Oefeningetjes zoals wijken neemt ze makkelijk op. Enkel heeft ze met momenten soms nog een klein beetje moeite met het vinden van haar balans (wat niet abnormaal is voor een jong paard ;)  ).

Wie gaat er met deze knappe, aanhankelijke en super meewerkende merrie verder aan de slag?!

PS: deze Negro nakomeling werd in juni 2020 volledig goedgekeurd (incl. nek en rug). Ze kreeg op basis van deze keuring ook het KWPN PROK predicaat.

Video beschikbaar op aanvraag

Vraagprijs 18.000€

Stamboom

Vader Negro
Preferent
Vader van vader Ferro
Preferent
v.v.v. Ulft
Keur
m.v.v. Brenda
Preferent, prestatie, ster
Moeder van vader Fewrie
Keur, preferent, prestatie
v.m.v. Variant
m.m.v. Mewri
Keur, preferent, prestatie, sport
Moeder Pedigree
Preferent, keur
Vader van moeder Hamlet
v.v.m. Nimmerdor
Preferent
m.v.m. Dirbalia W
Keur, preferent, prestatie
Moeder van moeder Kayleigh
Ster
v.m.m. Goodwill
m.m.m. Galady