We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Quot Des Caillons is de naam van dit mooie paard. Hij is in topconditie en gaat graag weer aan het werk. Quet heeft een stamboom van Jam Pridem x Sancho Panca x Bellouet. Hij is ca. 1.70m hoog. Geboren 10-04-2004.                                           

We konden zó met hem wegrijden, hij is lekker voorwaarts, niet té en goudeerlijk. Dressuurmatig werkt hij fijn mee en hij maakt graag een sprongetje. Hij is ook lekker hobbymatig, recreatief gereden. In bezit van een paspoort met chip, is correct geënt. Hij is correct en totaal vrij van gebreken. Verkeers,- en trailermak.                                                                 

Een ontzettend lief paard en daarmee ons inziens een fijn recreatiepaard! Hij is klinisch erg gezond en beweegt ruim.  In bezit van een recent keuringsrapport inclusief bloedafname , gedaan door een erkend paardendierenarts, waarmee hij direct kan worden opgenomen door de verzekering. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport. Wie gaat er lekker met hem aan de slag? Hij staat er klaar voor….                               

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.