We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

NTRESTING MARE FOR SALE!

De 8 jarige Happiness Vrouwe (Olivi x Krack C) staat te koop!

Dit paard heeft 3 correcte gangen en een fijn karakter. Ze is lief, werkwillig en hartstikke knap! Happiness Vrouwe doet haar naam eer aan!

Ze is niet geklasseerd omdat ze de afgelopen jaren prachtige veulens ter wereld heeft gebracht. Echter is ze wel onder het zadel en is ze afgericht op L/M niveau. De heide en het bos vindt ze fantastisch maar ook thuis wilt ze graag voor je aan het werk.

Happiness Vrouwe komt uit de bekende en bewezen lijn Landsvrouwe- Weidevrouwe, waar ook Amazing Star en Undercover (Edward Gal) uit voort komen.De moeder van Happiness Vrouwe leverde de aangewezen hengst Kartsevo Jewel Star (El Capone uit Smaragd Vrouwe van Krack C). Jewel Star is 2 maal Russisch Kampioen geworden en nam afgelopen jaar deel aan het WK voor jonge dressuurpaarden met de Russische Ekaterina Zoshchuk.

Zoek jij een fijne merrie uit een prachtige stam, die zowel ingezet kan worden in de sport als fokkerij?! Dan is dit je kans.
Meer informatie+31 620238912

Stamboom

Vader Olivi
Keur
Vader van vader Jazz
Preferent
v.v.v. Coctail
Preferent
m.v.v. Charmante
Keur, Presatie
Moeder van vader Halla Utopia
Elite, Preferent, Prestatie, Sport- (Dres)
v.m.v. Aktion
Keur
m.m.v. Charisma Utopia
Keur, Preferent, Sport- (Dres)
Moeder Smaragd Vrouwe
Ster, Sport- (Dres)
Vader van moeder Krack C
v.v.m. Flemmingh
Preferent
m.v.m. Gicara II
Keur, Preferent, Prestatie
Moeder van moeder Weidevrouwe
Keur, Preferent, Prestatie
v.m.m. Roemer
Preferent
m.m.m. Landsvrouwe
Ster, Preferent, Prestatie