We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Jessy Camelot is de naam van deze prachtdame. Ze heeft een prachtige, apart bruine kleur en mooie uitstraling. Ze glimt je tegemoet. Ze is in bezit van een paspoort met chip, is geënt en ontwormd. Heeft totaal geen gebreken. Ze heeft 3 ruime gangen en is ons inziens geschikt voor meerdere doeleinden. Ze kent de stapmolen. Ze is goed verkeers,- en trailermak hier.                                             
Ze is geboren 6 juni 2016 en ca. 161 m hoog. Ze heeft een stamboom van Gigant Neo x Spendic x Liam Almahurst. Jessy is al betuigd en bereden. Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.                                                                
Jessy doet het momenteel super meewerkend onder de ruiter. Ze heeft haar kinderverkoudheden al doorstaan en je krijgt met haar een gezond, resistent paardje.                            
Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.