We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mefisto Scuro als roepnaam gebruiken wij Mefisto is een werkwillige 8-jarige ruin met veel potentieel voor de sport. Hij is geboren op 11/06/2012 en heeft een stokmaat heeft van 1m48 ( Officiële metingscertificaten KBRSF zijn aanwezig) 
Deze zwarte ruin is braaf in de omgang en heeft geen stalgebreken, douchen, naar de weide brengen, gaan wandelen is allemaal geen enkel probleem. Ook bij de veearts en hoefsmid is hij altijd braaf en heeft hij geen gebreken. Mefisto is een zeer leergierige en werkwillige pony met 3 goede gangen. Verder is hij super braaf in omgang met kinderen en zet hij geen stap verkeerd. Ook op vreemd terrein zet hij geen pas verkeerd, hij is al verschillende keren mee geweest naar allerlei verschillende plekken doordat hij op wedstrijd gaat. Zelf zouden we graag hebben dat Mefisto naar een ambitieuze ruiter of amazone gaat, dit vanwege zijn kwaliteit, leergierigheid en zijn intelligentie. Door deze kenmerken zijn we er van overtuigt dat hij veel potentieel voor de sport 

Mefisto Scuro is klinisch en röntgenologisch volledig goedgekeurd incl. rug en hals!  
Hij valt in de hogere prijsklasse. 
Gelieve enkel te reageren bij serieuze interesse via WhatsApp op het nummer +32 476 83 90 09

Stamboom

Vader NIA DOMO'S BOLERO
Vader van vader ORCHARD BOGINO
v.v.v. VERONAS BO-GI
m.v.v. ORCHARD PERESTROJKA
Moeder van vader WESTER AIKEMA'S BERTHINE
v.m.v. ORCHARD D'AVRANCHES
m.m.v. WESTER AIKEMA'S BERNICE
Moeder DAJORI VAN HET BLOEMENHOF
Vader van moeder NOIR DE LUXE
v.v.m. HEIDBERGS NANCHO NOVA
m.v.m. VOLLMONDNACHT
Moeder van moeder PAJORI
v.m.m. BRILJANT
m.m.m. MAJORIE