We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Vanwege studie en overstap naar de paarden bieden wij - met pijn in ons hart - onze zeer talentvolle sportpony Babieëca te koop aan. Bayca is een 14 jarige E-pony van 156,5 met een goede bloedlijn.
Hij is op het moment Z2 geklasseerd in de dressuur en Z springen. (helaas door de corona konden we niet verder) thuis wel verder getraind en klaar voor 1.30 m.

Bayca heeft veel talent in zowel dressuur als springen en is tot nu toe altijd succesvol geweest op wedstrijden.

Bayca is vrij van stalgebreken, is makkelijk bij de hoefsmid, wordt altijd netjes geënt en ontwormd en is ook nog nooit kreupel of ziek geweest. Jaarlijks tandartsbezoek gehad en laden op trailer/vrachtwagen is ook geen probleem.

Bayca heeft diverse Regio-kampioenschappen behaald en Nederlandse Kampioenschappen gelopen, zowel springen als dressuur. In 2018 brons behaald op het NK in de klasse M-springen categorie D/E.
(2019 9e plaats springen en afvaardiging Z1 dressuur)

Het is een genot om op deze mooie talentvolle pony te rijden! Is ook geschikt voor een beginnende ruiter met de juiste begeleiding!  Een goede klik tussen pony en ruiter alsmede een fijn 5 sterren huis is voor ons heel belangrijk. Handelaren hoeven niet te reageren.

Voor verdere info: 06 - 10 36 15 90

Stamboom

Vader Numero Uno
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Landwin II B
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.