We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Riverdance van Neerhoven is de naam van deze 8 jarige kanjer! Let op, dit is geen Shetlander maar een origineel minipaardje. Hij is ca. 95 cm. River komt uit een zeer goede familie. Hij is het daarom, en door zijn zeer rustige karakter, ook tussen de merries, waard om hengst te blijven. Maar natuurlijk kun je hem ook laten ruinen.                                                

Zijn vader is de befaamde Timber Ridges Color Brokerm, dit voor het leven goedgekeurde NMPRS hengstje is een mooie Smokey Black Silver Tobiano (Lwo positive Overo) AMHA hengstje dat bij het NMPRS een levensgoedkeuring heeft behaald met een 1ste premie. Timber is een echte kleurvererver; zijn veulens hebben allemaal een andere kleur, waaronder overo, silverdapple bont, zwartbont, valk, wildkleur, palomino, appaloosa en frame overo. Klik HIER voor Timber (http://www.tophengsten.nl/Timber-Ridges-Color-Broker.html).                                  

Zijn moeder is Het Venhofs Zaphira of Falke, haar vader is Jagdfalke. Hij is in bezit van een paspoort met stamboom, is correct geënt en ontwormd. River is totaal vrij van gebreken en hier en voorheen ontzettend braaf zowel in de omgang, als in de trailer, op stal en langs de weg. Hij is veel in de hand geweest Hij heeft 3 correcte gangen. Een echte spetter!                                       
Hij kwam hier samen met zijn stalmaatje ZBS Beethovens Fame Hunter. Kun je ze samen plaatsen volgt er een fikse korting.                                            

Prijs: €1.495,-                                      
Prijs voor hun samen: €2.850,-                                 

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.