We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

5* huisje gezocht voor onze lieve Carolo

Carolo is een lieve 11 jarige D-pony merrie van 145cmm . Ze is waarschijnlijk een new forest x arabier maar haar ouders zijn onbekend. Carolo werd dressuurmatig gereden, maar af en toe een sprongetje vind ze ook super leuk. Met springen heeft ze wel een zekere ruiter nodig die haar het vertouwen kan bieden. Carolo is verkeersmak en is ook groot verkeer gewend, ze houd ervan om ook af en toe lekker op buitenrit te gaan, het liefst met andere paarden. Maar op buitenrit kan ze wel wat onzeker zijn en heeft dan ook een zekere ruiter nodig. In het verleden is ze wel eens onderling gestart en ze is braaf op vreemd terrein, maar verder heeft ze niet veel wedstrijdervaring.
Ze kent de oefeningen tot in de L2, maar word inmiddels al 3 maand niet meer echt gereden wegens tijdgebrek en het gebrek aan een passend zadel. Ze moet dus wel weer echt op gepakt worden en er zit zeker verdere potentie in.
Wel word ze af en toe nog licht gereden met een barebackpad, dit doet ze ook heel braaf. Maar ze wilt wel weer graag echt aan het werk.
- Gechipt, geënt en ontwormt. Ze is recent nagekeken en behandeld door tandarts en osteopaat. En altijd braaf bij de hoefsmid
- Alleen is ze moeilijk te trailerladen, dit vergt enige training.
- Ze gaat weg omdat de ruiter te groot is geworden, en ze niet meer de tijd en aandacht kan krijgen die ze verdient.
Voor meer informatie kan je altijd een berichtje sturen. Of bellen naar 06-44675354
Maneges en handelaren hoeven niet te reageren.
-Normale prijsklasse, maar een 5* huisje is het aller belangrijkste!

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.