We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze prachtige,verdienstelijk fokkende merrie Ewicara:( Lord Loxley x Ferro x Florestan)komt te koop door inkrimping fokkerij!   Drachtig van de nu al veelbelovende hengst Livius: Vivaldi x Bordeaux), verrichtings kampioen en vader van dure veilingveulens!   Ewicara is de halfzus van Impression,welke succesvol wordt uitgebracht door Diederik van Silfhout.( reserve kamp. Nat Kampioenschap, geselecteerd voor WK Verden.) Ook de halfzus van New Market v. Foundation die nu meeloopt op de HK KWPN cat.nr. 405. Tevens halfzus van o.a. Ficara v. Jazz, kamp CK derde NMK, ibop 85 punt. Nakomelingen van Ewicara van De Niro verkocht naar Frankrijk en USSR, van Zonik naar USA en een nakomeling van Fürst Toto’s in hengstenopfok.(van Uytert)
Grootmoeder Sicara Kamp. CK Flevoland en overgrootmoeder Nicara Kamp.CK Overijssel

Ewicara is alleen te koop voor een fokker die deze stam serieus wil voortzetten en uitbouwen. Voor verdere info: 0653109000

Stamboom

Vader Lord Loxley
Vader van vader Lord Sinclair
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Weltlady
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Wicara
Elite,Pref,Ibop,Prok
Vader van moeder Ferro
Preferent
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Sicara
Elite,Pref. Sport.Prok
v.m.m. Florestan I
m.m.m. Nicara
Elite,Pref.Prest. Prok