We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop: Reekamp's Slogan.
Slogan is goedgekeurd bij het Nederlands New Forest pony stamboek .
Stokmaat 1.45 m en hij wordt dit jaar 12 jaar.
Dressuur klasse Z1 startgerechtigd
Springen M. Thuis loopt hij op Z niveau.  Ook heeft hij verschillende oefencrossen gereden. Hij kijkt nergens van op. Door corona nog niet verder in de wedstrijden. Hij is 2 jaar geleden groen in de sport begonnen, voor die tijd dekte hij en liep hij voor de wagen. 
Hengst met groot hart. Springt met veel vermogen en techniek. Echte spring pony. Reekamp's Slogan heeft zoveel kwaliteit dat hij zijn dressuuramazone heeft leren springen.
Het is een zeer plezierige pony die enorm wil werken en veel looplust heeft.  Maar je moet niet vergeten dat hij hengst is en altijd aan staat.
Pony bevrucht zeer goed en zijn nakomelingen zijn zeer succesvol in de sport en op keuringen. Nakomelingen kunnen wij laten zien.
Voor vragen gewoon bellen 0629532774 of via de mail melkveehouderijhesselink@gmail.com (via de knop "reageer" komt de mail niet aan)

Stamboom

Vader Wayland Loganberry
Vader van vader Wayland Cranberry
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Casitas Sandra
ster preferent ps.f.m. elite
Vader van moeder Melle Jerom
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Casita
ster preferent ps.f.m. elite
v.m.m.
m.m.m.