We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze super knappe Lusitano-hengst, die 3 jaar wordt in april - zoekt een nieuwe thuis.

Oléado is geboren op 6/04/2018 en heeft een vol PSL-papier.Hij groeide hier  op tussen 2 volwassen ruinen, is sociaal en speels, toont zich nog niet erg hengst. Hij heeft een lief, aanhankelijk en meewerkend karakter. Hierbij is hij erg stoer en onverschrokken, een echte moedige Lusitano.Oleado is momenteel 1m60 en groeit nog enkele centimeters.

Hij heeft een fijne stap, toont veel balans in galop en een sterk achterbeen in draf. Je kan zien dat hij aanleg heeft voor het verzamelde werk. Ik zie voor hem een toekomst in de Working Equitation, maar in de dressuurring zou hij niet misstaan. 

Hij heeft de kleuterklas doorlopen, kan netjes vast staan, meelopen, kent wat grondwerk zoals achterwaarts gaan op lichte druk, voorhand verplaatsen , achterhand verplaatsen, licht longeerwerk, ... Ik ben er nu een keer of 6 mee bezig geweest op die manier en hij leert razendsnel.

Zijn vader is Espartaco d’Ornellas en zijn grootvader is Belmonte d’Ornellas uit Violino SS (twee laatste foto's). Oleado staat in België.

Prijs op aanvraag
Video op aanvraag
Alle keuringen toegestaan - kosten in overleg. 

Stamboom

Vader Espartaco DOrnellas
Vader van vader Belmonte
Reproductor Recomendado
v.v.v. Violino SS
Reproductor Recomendado
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Unica
Vader van moeder Ideologo
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Cuadrilla
v.m.m.
m.m.m.