We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze prachtige en getalenteerde nakomeling van de hengst Everdale luistert naar de klinkende naam 'J2L Ed Sheeran'. Eddie, zoals we hem noemen, is dus een nakomeling van de grand prix hengst Everdale uit een Sir Donnerhall moeder. Eddie is bij ons geboren, dus komt rechtstreeks van de fokker. 

In de zomer van 2020 hebben wij hem zadelmak gemaakt en ondertussen is hij goed doorgereden. Hij is klaar om op wedstrijd deel te nemen aan de FEI 4-jarige proeven. Hij kent dus alles wat een 4-jarige hoort te kennen. 

Eddie heeft krachtige bewegingen, een mooie compacte bouw en een interessante stokmaat. Onder het zadel toont hij veel potentieel voor het hogere werk en verder is hij ook een erg meewerkend paard. 

Met zijn grote witte bles en krachtige bewegingen is het een echte blikvanger voor een toekomst in de dressuurring. Met deze kan je zeker zijn dat iedereen je gezien heeft op wedstrijd!

Welke ambitieuze ruiter gaat met deze jeugdige kanjer verder aan de slag?! 

Tot slot is hij vrij van alle stalgebreken en werd in juli 2020 volledig RX gekeurd (incl nek en rug) en hij heeft een kleine bemerking op het achterbeen, maar dit heeft geen invloed voor de sport. 

Video op aanvraag! 

Prijsklasse: 20.000€ 

Stamboom

Vader Everdale
Vader van vader Lord Leatherdale
v.v.v. Lord Loxley
m.v.v. Fairless P
Moeder van vader Aliska K
Elite/EPTM
v.m.v. Negro
m.m.v. Lisenka
Keur, Preferent
Moeder Show Girl
Vader van moeder Sir Donnerhall
v.v.m. Sandro Hit
m.v.m. Contenance D
Staatspremie
Moeder van moeder Fascinata
Staatspremie
v.m.m. Revan
m.m.m. Fascination
Elite/Staatspremie