We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Sterk bewegende, gezonde, jonge Hennessy x Rhodium merrie Lady- Wemmie W is de naam van deze chique KWPN merrie. Ze heeft een zeer goede afstamming van Hennessy uit een ster, preferent, prokmerrie van Rhodium , uit een ster, pref , prestatiemerrie van Pele , uit een model, preferent, prestatie merrie van Rigoletto. De moederlijk barst van de predikaten en zowel vaders,- als moederskant hebben zich al bewezen in de sport.                                             

Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. In bezit van een paspoort en chip. Ze is 4,5 jaar oud en ca 1.63 m hoog. Wij hebben het zelf nog niet gezien maar ze zou kunnen kribbijten bij verveling.                                           

Ze is in bezit van 3 fantastische gangen met extra bewegingen. Ze is lief bij ons en laat geen stalondeugden zien. Heeft nog werk nodig wat betreft het inrijden, ze staat pas kort bij ons. Is hier goed verkeers,- en trailermak. Een belofte voor de toekomst en natuurlijk ook zeer interessant voor de fok is deze Lady. Ze is kerngezond en sterk op de benen.                                .

Prijs vordert naarmate ze verder is doorgereden.                                       

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website? www.staldoorstap.nl

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.