We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop: ☆ Winnetou ☆

Winnie is een 13 jarige merrie. Ze is een grote C van 137cm. Winnie heeft in de dressuur L gelopen. Springen kan ze ook, maar ze springt met veel kracht en wordt voorwaarts. Ze is mee op springwedstrijd geweest in de BB en B klasse en sprong hier een mooi parcours. Ze wisselt in het parcours bijna vanzelf! Winnie is een echte sportpony en steelt altijd de show op elke wedstrijd. Met haar zwarte, glanzende vacht is het echt een prachtige pony! Op het moment dat de knotjes er in gaan bij Winnie, lijkt ze zelf ook in een soort wedstrijd vibe te komen en zet ze áltijd haar beste beentje voor. Ze kan prachtig verruimen en haalt hier regelmatig een 9 voor! Het wijken heeft ze ook netjes onder de knie.

Winnie is super lief en geduldig op de poetsplaats en bij de hoefsmid. Ze kan door een kind op de trailer geladen worden.

Wij zoeken voor Winnie een ruiter die de overstap maakt naar een grotere pony of in elk geval al ervaring heeft. Ze is lief en bokt of steigert niet.

Heb je interesse? Stuur een appje of bel naar 0611494002. Ik kan dan ook wat filmpjes sturen! Winnie staat momenteel gestald in een pensionstal met mogelijkheid om binnen te rijden. Uitproberen kan dus ondanks het weer prima!

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.