We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Lilly Rose is een zeer getalenteerde ± 4,5-jarige dochter van de hengst Dreamboy (Vivaldi x Ferro) en komt langs moeders zijde uit de welbefaamde Bottie-stam, merrielijn 52, fokfamilie 29 van de bekende fokker René Franssen ( http://www.renefranssenhorses.nl/rene_franssen_002.htm ).

Moeder Ramazotti, nog steeds in mijn bezit, heeft tot op PSG niveau gelopen maar beheerste oefeningen van hoger niveau (vliegende wissels om de pas, om de 2 passen e.d. meer). Is niet verder uitgebracht door de opkomst van meerdere jonge paarden.
Vader Dreamboy, grand prix niveau, doet het uitstekend onder het zadel van Hans Peter Minderhout.

Deze combinatie heeft dochter Lilly Rose, een beloftevol dressuurpaard met drie uitstekende gangen, op de wereld gezet. Ze beschikt over een mooie grote sierlijke stap met veel lossigheid, een mooie opwaartse draf en vooral een fantastische galop! Heel bergop, gedragen en met veel sprongkracht. Ze is vorig jaar in September zadelmak gemaakt, dan even terug de wei op gegaan en loopt nu een tweetal maanden terug onder het zadel. Ze is een zeer ijverig paard met karakter maar totaal niet kijkerig of schrikkerig te noemen. Ze is zeer zelfverzekerd ondanks haar nog jonge leeftijd. Ze is niet geschikt voor de puur beginnende ruiter.

We zijn op zoek naar een ruiter/amazone met ambitie die zeer fijn/licht kan rijden. Ze is super fijn in de mond, voorwaarts met veel go maar gaat er zeker niet vandoor. Kortom een beloftevol dressuurpaard voor de nabije toekomst!
Ook voor fokkers is dit een zeer interessant paard!

Verder is Lilly Rose super braaf in de omgang, ook lief naar andere paarden toe. Ze is braaf bij de dierenarts, tandarts, hoefsmid…
En heel belangrijk: ze laadt op een trailer als een droom!

Zonet helemaal RX goedgekeurd (foto’s van benen, hals en rug)!

RECHTSTREEKS VAN DE FOKKER!

Filmpje los bewegen: https://youtu.be/qVLQStM6jvY

Filmpje onder het zadel volgt z.s.m.

Bij serieuze interesse, graag een whatsapp sturen. Tel.: 0032477909165


Stamboom

Vader Dreamboy
Vader van vader Vivaldi
v.v.v. Krack C
m.v.v.
Moeder van vader Resia
v.m.v. Ferro
m.m.v. Iresia
Moeder Ramazotti
Vader van moeder Livingstone
v.v.m. Landgraf I
m.v.m. Sennerin
Moeder van moeder Milottie
v.m.m. Pavarotti Van De Helle
m.m.m. Gibottie