We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met spijt in het hart te koop, prachtig ontwikkelde ruin, schimmel van 11 jaar.
Floryan werd getraind om nationaal te starten maar wegens gezondheidsproblemen bij de ruiter moest deze training worden stopgezet. Hij heeft 3 mooie gangen, loopt gemakkelijk niveau 2 of z, zijn wissel moet nog bevestigd worden. Door zijn mooie bijna witte kleur en sterk ontwikkelde nek valt hij op tussen andere paarden. 
Floryan is braaf in de omgang en geniet van poetsen en aandacht, hij heeft geen stalgebreken en is braaf bij dierenarts en smid. Hij is braaf onder het zadel en werkt graag voor zijn ruiter. Floryan is geen paard voor beginners maar wel perfect als overgang pony-paard, zijn ruiter nu is een meisje van 17 jaar en ze is  met hem gestart op 15 jaar. 
Floryan verdient een heel goede thuis en een eerlijk, ambitieuze ruiter die veel van hem wil leren en hem aan de wereld wil tonen. Meer info en filmpje op aanvraag 

Stamboom

Vader Fidertanz
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Donerball
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.