We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Bij deze zet ik mijn prachtige 6-jarige vos merrie te koop. Beau is een mooie verschijning met potentie. Ze heeft een schofthoogte van 1,35 m. 
Beau heeft leuke gangen en ook een sprongetje gaat haar goed af. Wij hebben Beau nooit uitgebracht vanwege gebrek aan tijd, wel hebben wij mee gedaan aan oefenwedstrijden waar ze altijd goed op presteerde. Ook is ze volledig verkeersmak en makkelijk te rijden op buitenrit. Beau heeft al veel gezien, zoals het bos strand en drukke wegen. 
Ze is braaf met beginners, maar omdat ze zelf nog veel moet leren is goede begeleiding wel belangrijk. Haar pittige en eigenwijze karakter zorgt ervoor dat ze niet is weggelegd voor de bange of onzekere ruiter. Beau heeft dus een amazone of ruiter nodig die haar grenzen aan kan geven, want dit heeft ze nodig. 
Buiten haar leergierige rijgedrag, is ze ook een echte knuffelpony en houdt ze ervan om vertroeteld te worden. Beau is braaf bij de hoefsmid, dierenarts, op de trailer en sociaal in de omgang. 
Korthom, een leuke pony waar een jonge ruiter veel van kan leren. 
Voor meer informatie, vragen, rijfilmpjes en extra foto's kunt u gerust een appje sturen naar het telefoonnummer: 0615616799. 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.