We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Bent u opzoek naar een talentvol paard met een prachtige uitstraling en een werkwillig karakter? Mistique Dream K heeft het allemaal! 

Mistique Dream K (Glock’s Dreamboy N.O.P x Tango) is een getalenteerde 4-jarige merrie van +- 1.70m. Mistique heeft een prachtige uitstraling, een echte black-beauty en ze beschikt over 3 goede gangen, veel balans en ze is makkelijk in de aanleuning. 

Naam: Mistique Dream K
Stamboek: KWPN
Geboortejaar: 2017
Vader: Glock’s Dreamboy N.O.P
Moedersvader: Tango
Stokmaat: +- 1.70m
Geslacht: Merrie
Prijs: €25.000,-

Mistique Dream K  komt uit een zeer interessante predicaatvolle en bewezen bloedlijn.Vader Glock’s Dreamboy N.O.P is een bekende hengst in de dressuursport. Wie kent deze succesvolle hengst nou niet ?! Glock’s Dreamboy N.O.P wordt succesvol uitgebracht op Grand-Prix niveau onder het zadel van Hans Peter Minderhoud en samen maken zij deel uit van het Olympisch kader. Dreamboy heeft vele succesvolle nakomelingen. Zijn in 2020 goedgekeurde zoon bij het KWPN stamboek ‘’Monte Carlo TC’’ (mv.United) werd op de KWPN hengstenkeuring uitgeroepen tot premiehengst en sloot het najaarsonderzoek af met vlag en wimpel en behaalde een prachtige score van 88 punten. Op de merriekeuring in 2020 bracht hij tevens een NMK-kampioene “Magna Charta” (mv.Sir Oldenburg)   Moedersvader Tango heeft zich tevens ruimschoots bewezen in de sport de hengst is succesvol uitgebracht in de Grand-Prix.

Mistique Dream K is nu een half jaar uit de opfok en is inmiddels ruim 2 maanden onder het zadel. Ze pakt het werk super op en heeft een fijne instelling zowel onder het zadel als in de omgang. Mistique heeft dan ook alles in zich om een toekomst topper te worden met haar 3 goede gangen en haar werkwillige en meewerkende karakter.

* Mistique zou ook zeer interessant kunnen zijn om in te zetten in de fokkerij. 
ze wordt verkocht rechtstreeks van de fokker.

- Geen stalgebreken
-Röntgenologisch goedgekeurd op (07-12-2020) Herkeuren is mogelijk k.k

Ben je geïnteresseerd in deze prachtige merrie of wil je meer informatie, graag mailen naar : Mercedeshoeve@outlook.com

Stamboom

Vader Glock’s Dreamboy N.O.P
Grand-Prix
Vader van vader Vivaldi
Preferent (Lichte Tour)
v.v.v. Krack C
Grand-Prix
m.v.v. Renate-Utopia
Ster, Preferent , Prestatie , D-OC
Moeder van vader Resia
Elite, Prestatie, Prok
v.m.v. Ferro
Grand-Prix (Preferent)
m.m.v. Iresia
Ster, Preferent
Moeder Zhyreina VZ
Ster , Voorlopig Keur , Prok
Vader van moeder Tango
Grand-Prix
v.v.m. Jazz
Grand-Prix (Preferent)
m.v.m. O.Bertje
Keur, Preferent, Prestatie
Moeder van moeder Thyreina
Preferent, Prok
v.m.m. Freestyle
m.m.m. Cireina
Keur, Preferent, Prestatie