We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Peejay
Ruin
2015
1.46m


Peejay is een nakomeling van Princeton van de Beekerheide ( ZZ springen) wie als vader Prince van de kiboets( ZZ springen) heeft. De vader van de moeder van Peejay is de welbekende Neptune van de Beekerheide welke op internationaal niveau uit kwam in de Z2 dressuur. De vmm van Peejay is Isarco welke ook op internationaal niveau uitkwam in dressuur.

Peejay is een bloedmooie D pony, springt met onzettend veel vermogen en laat zien dat hij beschikt over alle kwaliteiten om een internationale carrière aan te gaan mits hij onder het juiste ruitertje terecht komt met wedstrijd ambities. Wij hebben hem dressuurmatig netjes basis gereden maar wij vinden dat deze pony het beste past bij iemand die een spring carrière ambieert.

Peejay is vanwege zijn instelling en zijn vermogen NIET geschikt voor beginners of kinderen die aan hun eerste pony beginnen.

Keuren mag. K.k.

Bij serieuze interesse graag bellen of een whatsapp bericht naar 0653682203

De prijs van deze pony past bij zijn kwaliteit. Koopjesjagers hoeven dan ook niet te reageren.

Stamboom

Vader Princeton van de Beekerheide
Ggk nrps
Vader van vader Price van de kiboets
Ggk nrps
v.v.v.
m.v.v. Isarco
Ggk
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Vonne
Vader van moeder Neptune van de Beekerheide
Ggk nrps
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.