We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Begin 2020 gekocht van de fokker en daar staat deze merrie nog steeds. 3,5 jaar (geboren op 17-5-2017), stokmaat 1.64cm (recent gemeten) en met een interessante afstammeling voor de sport (Connect x Guidam). Moeder is keur en prestatie, halfzus is sportmerrie, springt ZZ.

Een ontzettend brave merrie. Erg makkelijk in de omgang. Het zadelmak maken ging zonder problemen. Opstappen gaat heel makkelijk en braaf op de trailer en bij de hoefsmid. Heel down-to-earth, schrikt niet van trekkers, andere paarden, wegspringende konijnen etc. Door corona nog geen kans gehad om op vreemd terrein te rijden. Nog niet mee gesprongen.

Ze moet sterker in haar lichaam worden. Heeft soms moeite met een goede balans. Ze kan de neiging hebben zich op te kroppen, waardoor ze de rug niet genoeg ontspant. Echt nog een guppy dus!

Ik verkoop haar door tijdgebrek (moederschap) en daarom besloten te stoppen met de paardensport.  

Zeker potentie voor de sport, zowel dressuur als springen. Door haar leeftijd, enkel geschikt voor een gevorderde ruiter. Zit nu dik in het vacht. 

Ik heb momenteel helaas GEEN video van (los)springen. Op 23 februari klinisch goedgekeurd en röntgenologisch rapport aanwezig. Heeft een 3 op sesambeenderen links voor, maar een echo heeft uitgewezen dat het een klein risico betreft. Dus geschikt voor de recreatieve sport. Over keuren mag, kosten koper. Is in november naar de tandarts geweest. 

Stamboom

Vader Connect
Vader van vader Connor
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Marcie
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Verona
keur, prestatie
Vader van moeder Guidam
preferent
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Heidi
Keur, preferent
v.m.m. Amethist
m.m.m.