We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mooie, eerlijke donkervos ruin met 3 zeer goede gangen. Afstamming: Sirius x Epilot. Geboren 3 mei 2017. Verwachte stokmaat 1.65m.

Maarschalk heeft een super fijn karakter, is mensgericht en kan goed met andere paarden. Maarschalk is op 24 april 2020 röntgenlogisch goedgekeurd met allemaal 1-tjes. Maarschalk is net onder het zadel en pakt dit zeer goed op.  

Maarschalk, kreeg als veulen een 1e premie. Volgens het jurycommentaar beweegt Maarschalk opvallend expressief. Maarschalk heeft aanleg voor springen en toont veel vermogen op de sprong. Kortom, Maarschalk is een echte allrounder.  

Vader Sirius is ZZ-dressuur mennen met 35 winstpunten. ZZ-vaardigheid en M2 dressuur met winstpunten. Sirius is o.a. de vader van de NMK merries Baringa en Wanda (Z1 dressuur) en de op nationaal niveau in de sport uitgebrachte Angelo, Wonder (Z1 dressuur). Moedersvader Epilot is zelf winnaar van het Bundes Champoniat onder Franke Sloothaak en is leverancier van meerdere 1.60m paarden en wereldbeker winnaars zoals No-Time, Nashville, PPilot en heeft meerdere goedgekeurde zonen op zijn naam staan.

Stamboom

Vader Sirius
Vader van vader Zichem
Keur
v.v.v. Gondelier
Keur
m.v.v. Nanja
Ster, Prestatie
Moeder van vader Iris
Ster, Preferent
v.m.v. Goudsmid
Keur
m.m.v. Willy
Ster, Preferent
Moeder Wirina
Vader van moeder Epilot
v.v.m. Pilot
m.v.m. Dixi
Moeder van moeder Nina
v.m.m. Edelman
m.m.m. Ina