We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Impress is een merrie van 7,5 (met absoluut geen merrie streken). Het is een paard met een goede instelling en veel vermogen. Ze is op concours/oefenspringen geweest L/M niveau, maar door corona nog niet verder kunnen uitbrengen. In training loopt ze op dit moment Z en enkele hogere hindernissen pakt ze ook heel goed aan. Ze heeft oefencrossen en cross lessen gedaan. Ze toont hierbij veel vermogen en water etc kijkt ze niet van op. Ook staat ze zeker niet verkeerd in de dressuur ring. 
Impress is vaak mee geweest naar het bos/strand vind dit ontzettend leuk. Ze kan zowel alleen als in groepsverband. 
Impress is een paard met een karakter ( wel een heel goed karakter ) maar daardoor niet voor de hele beginnende ruiters het is een onwijs goed leerpaard waar je ver mee kan komen en altijd leuke prijzen mee kan winnen. 
zelf ben ik 1,62 en ondanks haar grote is ze erg sierlijk gebouwd en is ze makkelijk te rijden. fijn in de mond en goed te schakelen. Springt de wissel.
Braaf in de omgang: scheren, hoefsmid, molen en dierenarts etc
Altijd netjes ontwormd, enting en tandarts.
Valt in de normale / hogere prijsklasse. 
Bij interesse bellen of appje sturen.
video's: op aanvraag.

Stamboom

Vader Biscayo
Vader van vader Contendro I
v.v.v. Contender
m.v.v. Bravo
Moeder van vader Sinessa
v.m.v. Lux
m.m.v. Notre dame II
Moeder Regina
Vader van moeder Ircolando
v.v.m. Casimir
m.v.m. Zolanda
Moeder van moeder Zarina
v.m.m. Noran
m.m.m. Solina