We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hallo!
Ik ben Wigan, een leuke D-pony van 17j oud. Vergis je niet, ondanks mijn leeftijd kan ik nog heel hard werken. Mijn huidige eigenaars hebben me een poosje gereden voor het vertrouwen en naar het schijnt ben ik weer helemaal klaar voor een lief ruitertje.
Ik heb wel graag een ruitertje dat niet bang is en reeds een stabiele hand heeft. Ik sta aardig in de dressuurring maar kan ook goed springen! Dat laatste vind ik zelfs zo leuk dat ik er soms een beetje wakker van kan worden, oops. Maar als je me niet te hard in mijn mond trekt, beloof ik niet te overdrijven met mijn snelheid. Want ik ben wel een brave pony :)

Ik ben een echte hartedief trouwens. Mijn vorige eigenaar ziet me nog zo graag, dat ik altijd bij haar op pensioen mag gaan. Maar voorlopig werk ik nog te graag.
Ben jij het lieve, zelfzekere ruitertje dat ik zoek? Dan mag je altijd contact opnemen met mijn eigenaar, liefst via gsm.

Gsm-nr: 0473/36.68.02
E-mail: nelefissette@hotmail.com

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Nationaal Pony Tornooi Brakel 2011 B (1m00) 1
Stijlrijden 2012 L (1m10) 2
Stijlrijden 2013 L (1m10) 2
Dressuur 2016 B1 1
Provinciaal Tornooi Izegem 2017 B1 2
Provinciaal Tornooi Izegem 2017 A7 (70cm) 1