We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Nielson B is een absoluut toppaard, goed ontwikkeld met maat en formaat en als hij in beweging komt imponeert hij enorm.
Word in april 3 jaar.

Zijn moeder Gwendolyn stamt af van de weer succesvolle combinatie Lord Leatherdale x Negro die we ook zien in de Grand Prix hengsten Chipperdale, Everdale en Glamourdale.

Vader George Clooney is een zoon van de lijstaanvoerder van de WBFSH sire ranking 2017, De Niro (Donnerhall x Akzent II).
De moeder van deze hengst is Wallone, een dochter van de Weltmeyer-zoon Wolkentanz.
George Clooney is een eerlijke en betrouwbare hengst met een zeer goede instelling. De hengst heeft veel tot zeer veel bereidheid tot werken en laat zich goed tot zeer goed bewerken.
De stap is zuiver en goed van ruimte. De draf is goed in balans, makkelijk en ruim. De galop is zeer krachtig en ruim. George Clooney beweegt met een goede souplesse, gemak en veel balans. Als dressuurpaard heeft George Clooney veel tot zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een zeer goed gevoel.Bellen mag altijd

Stamboom

Vader George Clooney
STB
Vader van vader De Niro
Erkend
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Wallone
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Gwendolyn
STB ster, voorlopige keur, prok
Vader van moeder Lord leatherdale
STB
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Dereina
STB, voorlopige keur
v.m.m.
m.m.m.