We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Apikiss de Mars is een 11jarige ruin met veel vermogen. Hij is niet de grootste maar heeft een hele goede techniek van springen. Ikzelf heb hem nooit hoog gesprongen, maar kan zeker hoger met de juiste ruiter. Hij is geen stout paard maar ook niet voor een beginner. Wel ideaal voor iemand die voldoende kan rijden en wil leren springen, daar is hij uiterst geschikt voor! Hij gaat heel graag wandelen, liefst wel met andere paarden om zich heen. Hij is niet gemakkelijk bang en zal ook niet stijgeren of op de loop gaan. Af en toe een vreugdebokje moet je er kunnen bijnemen. Hij gaat enkel naar een 5sterren huisje! Indien u meer info wenst kan u mij altijd contacteren.
LET OP!!! Ten vroegste op 11/4/2021 is het mogelijk om hem te komen proberen. Er mogen momenteel geen vreemde ruiter op stal komen voor de versprijding van het Rhino virus in te perken. 

Stamboom

Vader Lamm de Fetan
160
Vader van vader Fergar Mail
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Harmony de Fetan
160
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Saga de Mauves
Vader van moeder Dollar de la Pierre
160
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Kissmi de Mauves
160
v.m.m.
m.m.m.