We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze tekst is automatisch vertaald.
Mooie 11-jarige Spaanse PRE-merrie is op zoek naar een nieuwe plek om te leven als vrijetijdspaard of fokmerrie. & Nbsp; Deze merrie is een buitengewoon gevoelig, intelligent en braaf paard.

Ze is extreem mensgericht. Ze groeide op met de kudde in Spanje gedurende de eerste drie jaar van haar leven. Ze is een zeer intelligente & amp; bereid om merrie te leren. De laatste tijd is ze bitloos gereden, maar met een beetje training kan ze gemakkelijk weer aan het bit wennen!
1-2 jaar geleden werd ze al een beetje dressuur gereden, waar ze al lichtjes op de teugels en richting de montage liep. Door haar geweldige pedigree en haar potentieel kun je ook qua dressuur heel goed met haar samenwerken, de laatste tijd miste ze net een kleine training. Verder is ze zeer goed opgeleid in grondwerk en vindt ze het geweldig. Ze kent ook anti-schrik training en natuurlijk paard: rijden. & Nbsp;
Ze heeft een persoon nodig die haar tijd geeft om vertrouwen tussen mens en paard op te bouwen. Het wordt extreem beïnvloed door een verzorger! Zodra het vertrouwen is opgebouwd, zal ze graag voor haar leven knuffelen! 😍
Onder het zadel is ze in het begin extreem gevoelig en een beetje zenuwachtig voor een nieuw mens, maar na een tijdje ook erg goed!
Ze zou ook zeer geschikt zijn voor de fokkerij, aangezien ze als fokmerrie is ingeschreven in het Spaanse P.R.E Stamboek en Vereniging, maar nog geen veulen heeft gehad!
Ze verkeert in topgezondheid, aangezien ze onlangs is onderzocht door een dierenkliniek ... AKU zou ook geen probleem zijn. Ook meer informatie of vragen worden met plezier beantwoord.

Stamboom

Vader Emigrante V
Vader van vader Utrerano VII
v.v.v. Lebrijano III
m.v.v. Utrerana IV 1982 E
Moeder van vader Debla II
v.m.v. Caprichoso XVII
m.m.v. Candileja 1973
Moeder Carinosa CLXXXII
Vader van moeder Doctor XI
v.v.m. Hereje V
m.v.m. Doctora VII
Moeder van moeder Lusitana II
v.m.m. Amoroso VII
m.m.m. Alegre XXIV