We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Contact graag via Whatsapp naar: 06-42897465

Oxalis
Je Suis Equus Tame x Up To Date
Ruin, 15-06-2019

Rechtstreeks van de fokker. Moeder Dorine (Up To Date x Karlstad), ster en voorl. keur, gaf meerdere succesvolle springpaarden!
Oxalis is een paar weken zadelmak, en laat nu al zien wat hij allemaal in zijn mars heeft! Een heel fijn bewerkbaar en meewerkend paard met een heel sociaal karakter. Door zijn drie ruime en losse gangen zou hij ook zeker in de dressuurring niet misstaan!
In de training zijn we begonnen met cavaletti-werk en kleine sprongetjes. Hij vindt dit erg leuk, wil graag over de sprong en denkt mee!
Ook is hij al een paar keer mee geweest naar vreemd terrein, waar hij zich goed laat bewerken. Daarnaast wordt hij ook regelmatig gereden door andere ruiters, wat hij braaf doet.

In de omgang een fijn, sociaal paard. Braaf in de stal, braaf bij de smid en gaat netjes mee op de trailer! Entingen, ontwormen etc. is allemaal netjes bijgehouden.

Een super leuk paard voor een ambitieuze (spring)ruiter die lekker met hem aan de slag wil! Wij verwachten dat hij veel potentie heeft om ver te komen in de sport.
Wegens zijn jonge leeftijd is hij op dit moment nog niet geschikt voor een onervaren ruiter. Wel is hij voor een driejarige erg braaf!

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in deze knapperd?
Graag contact via Whatsapp naar: 06-42897465

Wij hebben meerdere paarden te koop! www.horsedreams-tc.nl

Stamboom

Vader Equus Tame
1.45 spr
Vader van vader Qlassic Bois Margot
1.60 spr
v.v.v. L'arc de Triomphe
1.30 spr
m.v.v. Decibelle Du Roc
Moeder van vader Tame Tame
v.m.v. Quaprice Bois Margot
1.60 spr
m.m.v. Calypso du Mont
Moeder Dorine
ster, voorl.keur
Vader van moeder Up To Date
1.35 spr
v.v.m. Camerino
m.v.m. Rococo
1.10 spr
Moeder van moeder Odin Morine Z
pref, prest, Stb.
v.m.m. Karlstad
1.40 spr
m.m.m. Amorine