We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Diego-meister, BELOFTE VOOR DE TOEKOMST!!
Diego is een 3-jarige (28-6-2018) zeer mooie en goed bewegende E-pony (1.54m). Hij beschikt over 3 mooie gangen. Op het moment is Diego zadelmak, maar hij moet nog veel leren. Diego is erg lief en eerlijk in de omgang, maar heeft nodige opvoeding nodig voor een jong paard. Wel is Diego al bekend met veel dingen zoals; grondwerk, balkjes lopen (klein sprongetje), poetsen op de poetsplaats, wassen/beentjes afspuiten, hoefsmid, toiletteren, zadel en hoofdstel (ook bit), longeer optoming, longeren etc. Ook is hij vrij van stalgebreken. Onlangs is Diego bij ons gecastreerd en klinisch gekeurd, ook is de osteopaat recent langs geweest (geen gekke bevindingen). Daarnaast komt ook aankomende maand de paardentandarts langs voor controle/onderhoud en heeft hij de benodigde entingen en ontwormkuren gehad.
Diego is een MSLT (Hongaars sportpaard)

Diego komt uit een prachtige bloedlijn;

De vader van Diego is Tionel, een Hongaars sportpaard. Tionel heeft 1.40m springen gelopen. Diego’s moeder is Lynette ook een Hongaars sportpaard.

Vader-vaderkant: vader van vader is Lucky Lionell, dit is een Holsteiner die afstamt uit een mooie zuivere Holsteiners lijn met daarin goed presterende paarden in de springsport.

Vader-moederkant: moeder van vader is Aldato Fesztival en heeft 1.40m springen gelopen, daarnaast zijn in deze lijn meerdere Hongaarse sportpaarden te vinden.

Moeder-vaderkant: vader van moeders kant is de bekende KWPN hengst Up Date, zoon van de legendarische Quick Star. Deze Quick Star zoon loopt momenteel 1.30m springen in Hongarije.

Moeder-moederkant: in deze lijn is Engels volbloed te vinden. Daarnaast loopt de moeder van de moeder van Diego in de 1.20 springen.

Wij zoeken een huisje voor Diego waar hij lekker veel kan buitenspelen samen met soortgenootjes. Dit mist hij op het moment en dit is dan ook te merken in de omgang. En een baasje die hem verder kan opleiden tot volwaardige (sport)pony.

Voor meer informatie of filmpjes kunt u appen naar +31 (0) 6 15 44 5555. Bellen kan naar +31 (0) 6 23 61 2962.
Bezichtigen is alleen mogelijk bij serieuze interesse i.v.m. jonge leeftijd van de pony en de huidige COVID-19 situatie. 

Stamboom

Vader (3649) Tionel
Vader van vader (2828) Lucky Lionell
v.v.v. Lantaan
m.v.v. Rotraut
Moeder van vader (827) Aldato Fesztival
v.m.v. (311) Aldato
m.m.v. (750) Chitet Zengo
Moeder Lynette
Vader van moeder (4768) Up Date
v.v.m. Quick Star
m.v.m. Poxa M
Moeder van moeder Lumiére
v.m.m. (2497) Pedege XX
m.m.m. ÉJFÉL