We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Heeft u de jonge paarden competities op de voet gevolgd? Dan is u vast één ding opgevallen. El Barone 111 geeft top kwaliteiten. In de juiste handen zijn het stuk voor stuk paarden die explosief van de grond springen. Met een overzicht en reflex die het  beste doen vermoeden. Dat doet ook deze Rebel Barone-S. Die goed meekijkt. Snel van de grond is. En over enorm veel vermogen lijkt te beschikken. Eentje die nu al de kwaliteit laat zien om straks een dikke proef te springen. En waarvan u dan niet hoeft te zeggen ‘had ik maar’. Want: dit is uw kans om hem vast te leggen!

 * Voor rechtstreekse uitvoer of een intracommunautaire levering (met een geldig btw-nummer) bedraagt de btw 0%. Voor latere export na meer dan 90 dagen na de aankoop, zal de btw worden terugbetaald na overleg van de export (tracés) papieren aan de verkopende partij.

Voor meer informatie graag mailen naar: info@horsesales.auction

Gratis registreren en voor meer informatie: www.horsesales.auction

Stamboom

Vader El Barone III
Vader van vader Emerald
v.v.v. Diamant de Semilly
m.v.v. Carthina Z
Moeder van vader Naktibro
v.m.v. Libero H
m.m.v. Fanakta
Moeder Jobelle-S
Vader van moeder Etoulon VDL
v.v.m. Toulon
m.v.m. Utareusa
Moeder van moeder Zo Nobel-S
v.m.m. Celano
m.m.m. Nobelle-S