We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Het beste van beide. Want wat een klasse veulen. Meteen bij haar binnenkomst trok ze de aandacht. Deze energiebom kwam tijdens de videodag tot ontploffing. En wij zijn heel bijzonder wie er met deze referentie aan de haal gaat. Opvallend detail: in deze pedigree zijn drie 1m35 geklasseerde merries op rij te vinden. Daarnaast zit de internationale sport heel dichtbij. Want moeder Jasmijn is een zus van de 1m50 geklasseerde Kriek. Van de 1m45 springpaarden Corcus en Linde. En van de 1m40 springende Iep. Als zus van de 1m50 hengst Untouchable Z en de 1m55 geklasseerde Imbeer is ook de grootmoeder omringt door internationale familieleden.

 * Voor rechtstreekse uitvoer of een intracommunautaire levering (met een geldig btw-nummer) bedraagt de btw 0%. Voor latere export na meer dan 90 dagen na de aankoop, zal de btw worden terugbetaald na overleg van de export (tracés) papieren aan de verkopende partij.

Voor meer informatie graag mailen naar: info@horsesales.auction

Gratis registreren en voor meer informatie: www.horsesales.auction

Stamboom

Vader Hardrock Z
Vader van vader Heartbreaker
v.v.v. Nimmerdor
m.v.v. Bacarole
Moeder van vader Carte Blanche
v.m.v. Carthago
m.m.v. Monica
Moeder Jasmijn
Vader van moeder Cardento VDL
v.v.m. Capitol I
m.v.m. B-Estelle
Moeder van moeder Viola
v.m.m. Heartbreaker
m.m.m. Oleaster