We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

In opdracht staat deze veel sprekende  merrie Lucky Dolly R&D rechtstreeks uit de Dolly lijn te koop aangeboden.   Lucky Dolly is van de hengst Dreamboy. Haar moeder is Funky Dolly GV en haar oma is de zeer bekende merrie Ulla Dolly.  Lucky Dolly R&D is naast de sport ook zeer interessant voor de fokkerij.  In de Dolly lijn  zitten  prachtige hengsten.

Lucky is een lief, slim, leergierig, sociaal ,braaf, betrouwbaar en hardwerkend paard. Op dit moment is ze 1.63meter en mooi compact gebouwd,  haar geschatte stokmaat is 165-168 meter.
Ze wordt  op dit moment op L niveau gereden/ getraind.  Lucky is een “laatbloeier" waar de hengst Dreamboy om bekend staat. 

Röntgen en Klinisch gekeurd,  daarnaast is ze D-oC gekeurd, geen gebreken en makkelijk in de omgang. Elk jaar naar de tandarts geweest en de entingen gehad. Braaf bij de hoefsmid en dergelijke. Lucky is braaf op de trailer, op vreemd terrein en op buitenrit. Naast het werk onder het zadel, kent ze alles betreft longeren en is ze bekend met werk aan de hand. Door de vele potentie in deze prachtige merrie is ze niet geschikt voor beginners. Bij serieuze interesse kunt u contact opnemen. Mocht ik telefonisch niet opnemen kunt u ook appen. aar.

Stamboom

Vader Dreamboy
Vader van vader Vivaldi
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Resia
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Funky Dolly GV
Vader van moeder Lord Leatherdale
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Ulla Dolly
v.m.m.
m.m.m.