We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ontmoet Ready een 6 jarige Belgische D pony merrie.

Ready is een FEI pony in dop hier is ook niks van gelogen, ze heeft bewegingen van een paard. 
Geen een van de gangen doet onder van elkaar, ze kan daarnaast ook nog super goed springen echt een allrounder dus. Ik denk dat Ready in alle sporten een uitblinker zal zijn, zei is in het bloed gefokt dus conditioneel ijzer sterk. Door haar grote gangen en conditie zal ze een mooie pony voor de cross ook kunnen zijn. Dat ze in het bloed gefokt is merk je wel, en niet dat ze druk is maar dat ze zich zou 200% voor je in zal zetten ze loopt altijd net een pasje beter voor je. Je ziet het wel terug in haar bouw, ze is iets slanker gebouwd.
Ze is 100% braaf, ik heb haar zelf zadel mak gemaakt. Het was echt opstappen en wegrijden, met de sneeuw heb ik zelfs voor het eerst met haar buiten gereden alleen. 
Door haar rustigheid zou ze een ideale kinderpony zijn, maar door haar bewegingen ook een pony voor de ambitieuze ruiter.
Ik wil dus ook graag dat Ready naar iemand gaat die er mee de sport in wilt gaan, en het beste uit elkaar gaan halen.

Ready heeft geen gebreken.
VP 8000-9000 (bespreekbaar voor gouden huisje)

Filmpjes of vragen 0627014559

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.